Hieronder vind u een opsomming van de mogelijkheden bij CamEntertainment. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Camiel!

Tafelgoochelen:

Camiel begeeft zich tussen de mensen en verbaasd zijn publiek met spetterende en interactieve trucs! Dit is een geweldige aanvulling om uw feest of evenement tot een grandioos einde te brengen. Hij zal steeds kleine groepen mensen of tafels kiezen om deze te vermaken. Het tafelgoochelen is geschikt voor alle leeftijden en alle locatie’s.

Centrale show op maat:

Voor een spetterende opening of een show totaal aangepast aan uw wensen en ideeën zit u zeker goed bij Camiel! Door zijn ruime aanbod aan magisch entertainment lukt het hem altijd weer om een bijzonder stukje maatwerk te leveren! Speciaal voor u komt Camiel met verrassende trucs die tijdens de act zijn weerga niet kent. De duur en inhoud van een centrale act is volledig aan te passen naar uw evenement, feest of andere feestelijkheid.

Workshop:

Altijd al eens een goocheltruc willen leren? In deze workshop leert Camiel iedereen een geselecteerd aantal trucs. De geleerde trucs mogen mee worden genomen om thuis te kunnen vertonen aan vrienden en familie. De duur van de workshop wordt aangepast aan de leeftijd en vanzelfsprekend ook de trucs.

Wilt u nog meer (vrijblijvende) informatie of wilt u Camiel inhuren? Neem dan direct contact op!