Camiel Hemminga is een bevlogen en jonge goochelaar, sommige noemen hem ook wel ‘Prince of The Tricks’.

Deze naam heeft hij natuurlijk niet zomaar. Hij goochelt namelijk al vijf jaar en heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en veel optredens door heel Nederland mogen verzorgen. Goochelen is zijn passie!

Hij heeft afgelopen jaren verschillende shows ontwikkeld. Zijn specialiteit ligt bij het tafelgoochelen ook wel goochelen op de vierkante centimeter genoemd. Door middel van telefoons, kaarten, geld en touwtjes vermaakt en verbaast hij uw gasten telkens weer. U leest hier meer over op de pagina mogelijkheden.

U kunt Camiel tegen komen als vaste gast tijdens diverse evenementen, festivals en in verschillende theaters. Hij is al jaren aangesloten bij de Nederlandse Magische Unie. In de media noemen ze hem de nieuwe Victor Mids of Hans Klok. In 2015 won Camiel de tweede prijs voor zijn toneel act bij talentenjacht ‘Kunstbende’. De foto hierboven is geschoten tijdens de prijswinnende act. Daarnaast wist de jonge entertainer in 2018 deel te nemen aan het  Nederlands kampioenschap goochelen voor junioren.

Naast goochelen kan deze enthousiasteling ook nog eens jongleren en ballonvouwen, op deze manier is geen enkele gelegenheid een probleem bij CamEntertainment!